We Spelen met vuur op een goede manier

13

Jaar

Ervaring
Over Valum dakwerken

Wie is Valum?

Over mij:

Valum dakwerken is gevestigd in Zwaag (Hoorn, Noord-Holland) en is opgericht door Vincent de Vos. Ik (Vincent de Vos) heb meer dan 13 jaar ervaring in dakwerken. Ik ben resultaatgericht, eerlijk en oprecht. Ik denk nooit in problemen, maar altijd in oplossingen. Ik ben volledig gediplomeerd en gecertificeerd in alle typen bitumen en epdm daken. Door mijn jarenlange ervaring in dakwerken, breng ik op professionele wijze iedere klus tot een perfect eindresultaat. Om tot dit perfecte eindresultaat te komen, werk ik samen met andere ZZP’ers en ik hecht er waarde aan om direct en duidelijk met u te communiceren. Uw wensen staan bij Valum dakwerken namelijk altijd voorop!

Wat verwerken wij

U kunt bij Valum dakwerken terecht voor:

  • Platte en schuine bitumen daken
  • Platte en schuine epdm daken (zowel lijm-, kit- als fohnverbindingen)
  • Het repareren van lekkages
  • Het reinigen van dakgoten
  • Het isoleren van daken

U kunt bij Valum dakwerken dus terecht voor een breed scala aan dakwerken. Valum dakwerken voert geen werkzaamheden uit aan pannendaken.

Waarom zou u voor mij kiezen.

Valum dakwerken werkt geheel volgens de NEN 6050 richtlijnen (brandveilig werken aan daken) en de NEN 6707 richtlijnen (bevestiging van dakbedekkingen). Als u Valum dakwerken inschakelt, bent u er dus zeker van dat de werkzaamheden aan uw dak veilig en correct worden uitgevoerd. Hiernaast geeft Valum dakwerken u tien jaar garantie op alle nieuwe daken.

Bent u benieuwd wat Valum dakwerken voor u kan betekenen? Neem dan gerust geheel vrijblijvend contact op via info@valum.nl. Ik bekijk graag samen met u wat de mogelijkheden zijn t.a.v. uw wensen.

Meest Gestelde Vragen.

“We spelen met vuur op een goede manier”

vincent de vos
Vincent de vos

Eigenaar

Na jaren van hard werken en investeren in mijn opleidingen bij verschillende werkgevers, begon ik me af te vragen of dit echt de richting was waarin ik mijn loopbaan wilde gaan. Hoewel ik heel wat kennis had opgedaan en waardevolle ervaringen had opgedaan, voelde ik dat er nog iets ontbrak.

Ik besloot dat het tijd was voor een nieuwe start in mijn leven. Mijn doel was om het maximale uit mijn werk te halen door mijn eigen visie en ervaringen te verwezenlijken in mijn werk. Dit zou me de kans geven om echt iets te betekenen in mijn vakgebied en een echte impact te maken.

Ik begon te zoeken naar nieuwe mogelijkheden en kwam tot de conclusie dat het starten van mijn eigen bedrijf de beste optie was. Dit zou me de vrijheid geven om mijn eigen ideeën en visie te verwezenlijken en me te concentreren op wat voor mij echt belangrijk was.

Met deze nieuwe aanpak ben ik klaar voor een spannende en beloftevolle toekomst, waarin ik mijn passie voor mijn vakgebied kan delen en een echte bijdrage kan leveren aan de groei en ontwikkeling van mijn bedrijf.

Als professioneel dakdekker heb ik jarenlange ervaring met het verwerken van allerlei soorten bitumineuze dakbedekkingen. Van de meest traditionele tot de meest geavanceerde materialen, ik heb het allemaal verwerkt.

De materialen waarmee ik werk zijn onder andere: APP, SBS, EPDM (zowel fohnverbindingen als lijmverbindingen) en isolatie. Dit maakt dat ik in staat ben om zowel koude als warme daken te verwerken. Zo kan ik aan de wensen en eisen van elke klant voldoen.

Mijn passie voor mijn vakgebied en jarenlange ervaring zorgen ervoor dat ik altijd de beste kwaliteit levert. Dankzij mijn brede kennis van verschillende materialen en technieken ben ik in staat om ook de meest complexe dakbedekkingen aan te leggen.

Ik streef er altijd naar om de beste service te bieden en de verwachtingen van mijn klanten te overtreffen. Door mijn toewijding en professionaliteit ben ik in staat om een gedegen advies te geven en een oplossing aan te bieden die perfect aansluit bij de wensen en eisen van de klant.

Als professioneel dakdekker specialiseer ik me specifiek in bitumineuze dakbedekkingen en isolerende materialen. Hoewel ik veel ervaring heb met verschillende soorten dakbedekkingen, zijn er een paar materialen waarmee ik niet werk: pannen daken en PVC daken. Dit betekent niet dat ik geen kennis heb van deze materialen, maar ik heb gekozen om me te concentreren op een specifiek gebied om zo de beste service te kunnen bieden aan mijn klanten.

Op alle door mij geplaatste nieuwe daken bied ik een garantieperiode van 10 jaar. Dit geeft u de zekerheid dat uw dak in perfecte staat is en dat er geen problemen zullen ontstaan.

Houd er wel rekening mee dat deze garantie niet geldt als er binnen de 10 jaar aanpassingen worden verricht door een derde partij. Het is belangrijk om te weten dat dergelijke aanpassingen de staat van het dak kunnen beïnvloeden en mogelijk problemen kunnen veroorzaken waardoor de garantie niet meer geldig is. Bij twijfel, neem altijd contact met mij op voordat u aanpassingen aan het dak laat uitvoeren. Zo kunnen we samen bekijken hoe we de garantie intact kunnen houden.

Vanwege een hoge werkdruk, kan ik op dit moment helaas alleen vrijblijvende schattingen maken voor potentiële projecten. Hoewel ik niet in staat ben om een precieze prijs te geven zonder een uitgebreide inspectie van het dak, kan ik wel garanderen dat als ik voldoende informatie heb, de geschatte prijs zeer nauwkeurig zal zijn.

Ik begrijp dat het belangrijk is om een goede prijsindicatie te hebben alvorens een project te starten, dus ik zal mijn best doen om zo veel mogelijk informatie te verzamelen zodat ik u een zo nauwkeurig mogelijke schatting kan geven. Als u vragen heeft of meer informatie wilt, aarzel dan niet om contact met me op te nemen. Ik sta u graag te woord.

Wegens de sterk wisselende prijzen van olie en gas, die soms wel tot tientallen procenten per dag kunnen variëren, is het moeilijk om een vast tarief te geven voor mijn diensten als dakdekker. Dit geldt zowel voor de verschillende soorten daken als voor de materialen die ik gebruik.

In plaats daarvan is het verstandig om per klus de situatie aan te kijken en een gepaste prijs te bepalen. Zo kunnen we rekening houden met de specifieke eisen en wensen van de klant en de actuele prijzen van olie en gas. Op deze manier kan ik een eerlijke en redelijke prijs aanbieden die aansluit bij de kosten van het project.

Als u vragen heeft over de prijs of meer wilt weten over een specifiek project, neem dan gerust contact met me op. Ik sta u graag te woord en help u graag verder.