We Spelen met vuur op een goede manier

NEEM 
Vrijblijvend
Contact op
Agenda
0%
Klus
0%

Per afgemaakte Klus, komt er een gaatje op de agenda. Zo heeft u een beeld bij de drukte, 

We horen graag van u.

Valum Dakwerken is een professioneel eenmansbedrijf gespecialiseerd in dakwerken. Wij bieden een breed scala aan diensten, van onderhoud en reparatie tot renovatie en nieuwbouw. Onze jarenlange ervaring en expertise stelt ons in staat om aan de specifieke eisen van elke klant te voldoen. Alhoewel we een breed scala aan dakwerken uitvoeren, benadrukken wij dat voor reparatie of vervanging van pannen op het dak, u een specialistisch pannendekkersbedrijf moet inschakelen.

We horen graag van u als u op zoek bent naar een betrouwbare en ervaren dakdekker in Zwaag en omstreken voor dakwerkzaamheden die niet specifiek pannen betreffen. U kunt contact opnemen met ons via het contactformulier op onze website, via e-mail of WhatsApp. Wij zullen uw aanvraag snel verwerken en zo snel mogelijk contact met u opnemen. Ook kunt u ons bellen, maar houd er rekening mee dat we tijdens het uitvoeren van onze werkzaamheden niet altijd direct beschikbaar zijn. Uiteraard zullen we u terugbellen zodra we weer beschikbaar zijn.

Wij raden u aan om het contactformulier op onze website te gebruiken, aangezien dit de meest efficiënte manier is om uw aanvraag te verwerken. Hierdoor hebben we direct alle informatie die we nodig hebben en kunnen we snel voor u aan de slag gaan. Het is niet verplicht om alle velden in het formulier in te vullen, maar hoe meer informatie u ons geeft, hoe beter we uw aanvraag kunnen verwerken.

Valum Dakwerken staat klaar om u te helpen met al uw dakwerkzaamheden, behalve specifieke pannendekwerkzaamheden. Neem contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken.

Neem contact op

Locatie

Werk uren

Tel nummer

Email adres